Izrada tendi za terase, tende za baste, rolo zavese i komarnici

Izrada tendi po meri Mimax

Izrada tendi po meri, rolo komarnika i zavesa. Firma Mimax izradjuje tende u svim oblicima i dimenzijama prema vasim potrebama. Dugogodisnjim radom iza sebe imamo veliki broj projekata i zadovoljnih klijenata.  Izrada tendi po meri obuhvata kompletno resenje od predloga do realizacije.

  • Fiksne, ravne i kose tende
  • Polukružne tende
  • Kupolaste tende

Većinu navedenih tendi su za terase i bašte, ali se koriste i na mnogim drugim mestima. Na osnovu svog iskustva radi lakseg snalazenja podelili smo ih u dve kategorije:

  1. Tende za terase
  2. Tende za dvoriste

Tende za terasu

Fiksne tende konstrukcijski su sastavljene od čeličnih profila, ili u kombinaciji sa aluminijumskim profilima, prekrivena PVC folijom ili akrilnim platnom. Adaptacijom fiksnih tendi, uz montažu providne pvc folije kao vertikalno zastakljivanje dobijate pravu zimsku baštu. Kose tende su najadekvatnije rešenje za terase koje imaju bočne zidove i plafon, tako da se sa odgovarajućim elementima i akrilnim platnom odlično uklapaju u ovaj vid zaštite od sunca. Ravne tende ili tende sa rukama su konzovnog tipa, koje u sebi imaju opruge koje omogucuju nesmetano otvaranje i zatvaranje sa izbacajem cak i do 6m.

Tende za terasu fiksne, ravne i kose

Fiksna tenda za terasu

Tende za terasu su dobar nacin zastite od sunca, kise. Kose tende se najcesece prave za terase, lodje i balkone. Vazno je napomenuti da ovakve tende koristimo jos i za spoljne stepenice, garaze, camce, nadstresnice, trgovinske radnje, prodavnice, apoteke, izlozbene standove, izloge radnji… U kombinaciji sa leksanom ili providnom folijom dobijate koristan prostor tokom citave gotine po najpovoljnim cenama.

Polukruzne tende za terasu

Polukruzna tenda za terasu

Polukružne tende su moderan detalj koji će krasiti svaki prostor od baste do terase. Koristimo ih za:

  • Terase
  • Balkone
  • Lokale

Uglavnom se oslanjaju na cvrste povrsine kao sto je zid ili metal. Za razliku od fiksnih tendi, ove se mogu sklopiti i biti gotovo neprimetne.

Rolo zavese i komarnici

Rolo zavese pruzaju zastitu od Sunca. Rolo zavese po meri raznih dezena, dimenzija i oblika. Trakaste rolo zavese ili rolo panel zavese su obicno dekorativne i daju poseban izgled prostorijama.

Rolo komarnici su veoma pogodni za krovne prozore, balkonska vrata tokom letnjeg perioda. Rolo komarnici za ulazna vrata i prozore mogu biti sa magnetom ili na cicak.

Tende za bastu i paviljoni

Bastenske tende i paviljoni

Tende za letnje i zimske baste, idealne za kuce, dvorista, tende po vasoj meri. Mimax tende izradjuje sve vrste tendi za dvoriste, bastenske tende. Tende se najcesce koriste u dvoristima baste kafica, letnje baste restorana, balkonske tende, tende za terase, tende za kola, tende za camce, tende za standove itd…
Radili smo na teritorije cele Srbije: Beograd, Novi Sad, Subotica, Palicko jezero, Zrenjanin, Sabac, Loznica, Kragujevac, Nis, Kraljevo, Srebrno jezero….

Za baste i paviljone idelano je napraviti tendu po meri.