Izrada balon Hale

Balon HALE

Izrada balon hala, sportske hale ili magacin hale po najpovoljnijim cenama. Mimax tende Beograd izrađuje sve vrste hala po meri i zahtevima klijenta. Najzastupljenije su sportke balon hale i magacinske balon hale.

Balon halE

Izrada sportskih hala. Balon hale namenjene za sport postaju sve popularnije i zastupljenije. Ovakve hale su namenjene za sve vrste sportova: 

  • fudbal
  • košarka
  • tenis
  • odbojka
  • rukomet

Zbog svoje primene su najzastupljenije su u sportskim centrima.

Magacin halE

Izrada magacinskih hala i magacinskog prostora. Magacinske balon hale se najčešće koriste za skladištenje robe. 

Magacin balon hale su multi funkcionalne hale, mogu se koristiti gotovo svuda. Prave se uglavnom od metalnih konstrukcija u kombinaciji sa platnom. 

Postoji mogućnost pravljenja otvora i zasebnih ulaza i izlaza po vašim zeljama. Na taj način možete imati mogućnost provetravanja, podizanje i spuštanje platna tokom zimskih i letnjih perioda.

MULTI FUNKCIONALNa balon HALa

Zbog svoje otpornosti na sve vrste vremenskih uslova, ove multi funkcionalne hale mogu se koristiti gotovo svuda. Najviše za sportske aktivnosti tokom zime.

izrada HALa CENA

Cena izrade balon hale zavisi od nekoliko faktora:

  • Kompleksnosti zahteva (otvori, vrata, ventilacija i slično),
  • Veličine objekta,
  • Konstrukcija

Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte, konsultacije i dolazak su informativnog karaktera. Veoma smo raspoloženi da Vam pomognemo u svemu što Vam je potrebno da uradite halu. Posedujemo iskustvo u izradi balon hala

Cena balon hala zavisi od kvadrature i naplaćuje se po kvadratnom metru (veličini objekta, broju otvora) i konstrukcije (vrsta metala, drveta i slično…)

CERADE ZA HALE - Platno za Balon halE

Cerade – platno za balon hale je od najkvalitetnijih materijala uglednih svetskih proizvodjača. Mi vam u skladu sa potrebama preporučujemo najpovoljnije i najbolje rešenje, zadržavajući visok kvalitet konstrukcije i platna.

Konstrukcija za Balon HALE

Najčešće se koriste drvene ili metalne konstrukcije ili kombinacija drveta i metala. Po vašoj želji konstrukcija može biti i od drugog materijala. U konsultaciji sa nama odlučićemo da li je to najbolje rešenje. Na slikama pogledajte konstrukcije od metala i drveta koje smo pravili sportske balone, magacinske hale raznih klijenata. Pojedine delove balon hale možete zatvoriti i sa providnom folijom.

Call Now Button