Tende

Tende Zaštita od sunca

Izradjujemo tende po meri, rolo komarnike i rolo zavese kao i providnu foliju. Izrada svih oblika i dimenzija prema potrebama klijenata. 

Možemo da ih i razvrstamo i po mestu korišćenja. Najpopularije i najčešće se koriste na terasi, lodji, balkonu, ali i dvorištu kuća, bašti kafića, letnje i zimske bašte restorana…  

Tende za terase

Tenda za terasu je konstrukcijski sastavljena od čeličnih, metalnih profila, ili u kombinaciji sa aluminijumskim profilima. Tenda se  prekriva sa PVC folijom ili akrilnim platnom. Adaptacijom fiksnih tendi, uz montažu providne pvc folije kao vertikalno zastakljivanje dobijate pravu zimsku baštu. 

Kosa tenda jenajadekvatnije rešenje za terase koje imaju bočne zidove i plafon, tako da se sa odgovarajućim elementima i akrilnim platnom odlično uklapaju u ovaj vid zaštite od sunca. 

Ravne tende ili tenda sa rukama su konzolnog tipa, koje u sebi imaju opruge koje omogućuju nesmetano otvaranje i zatvaranje sa izbačajem čak i do 6m.

Polukružne su moderan detalj koji će krasiti svaki prostor od bašte do terase. Tende za terase polukružnog oblika su često i na balkonima. Uglavnom se oslanjaju na čvrste površine kao što je zid ili metal. Polukružne tende za razliku od fiksnih tendi se mogu sklopiti i biti gotovo neprimetne.

Tende za terase Cena

Odličan izbor za zaštitu od sunca, vetra i kiše je tenda za terasu. Izrada tenda za terasu po vašoj meri i želji. Za cene i sve ostalo možete pozvati naš broj telefona ili kontaktirati nas putem maila. Dolazak i informacije su informativnog karaktera.

Vertikalne tende za terasu

Vertikalne predstavljaju dobar način zaštite od sunca, kiše. Kose se najšešće prave za terase, lodje i balkone. Važno je napomenuti da vertikalna tenda se koristi još i za spoljne stepenice, garaže, čamce, nadstrešnice, trgovinske radnje, prodavnice, apoteke, izložbene štandove, izloge radnji… U kombinaciji sa leksanom ili providnom folijom dobijate koristan prostor tokom čitave godine po najpovoljnim cenama.

tende za bašte

Za letnje i zimske bašte, idealne za kuće, dvorišta po vašoj meri. Izrađujemo sve vrste tendi za dvorište i baštu. Najčešće ih koristimo u:

 • dvorištima bašte kafića
 • letnje bašte restorana
 • na balkonima i terasama
 • nadstrešnice za kola, automobile, garaže
 • nadsteršnica,
 • za čamce

Tende za dvorište

Kao i kod tenda za baštu, tenda za dvorište omogućava prijatnu hladovinu tokom vrelih letnjih dana. Postoji mogućnost da tendu za dvorište zatvorite providnom folijom i dobijete koristan prostor i zimi. Na slikama tende možete pogledati neke od naših radova koje smo radili širom zemlje.

Izradom tendi bavimo se na teritoriji cele Srbije: Beograd, Novi Sad, Subotica, Palićko jezero, Zrenjanin, Šabac, Loznica, Kragujevac, Niš, Kraljevo, Srebrno jezero….

tendE CENA

Na cenu tendi najviše utiču sledeći faktori:

 1. Platno 
 2. Konstrukcija
 3. Mehanizam
 

Platno i konstrukcija najviše utiče na cenu tende. Što se tiče mehanizma najčešće se koristi ručni mehanizam sa kurblom.

Tenda CENA Po kvadratu

Na cenu tende ne utiče dolazak,  uzimanje mera, konsultacije i montiranje tende. Cena tende po kvadratu zavisi najviše od količine potrošenog materijala (platno, konstrukcija, mehanizam), a naplaćuje se po kvadratnom metru (m²). Za okvirnu cenu tende možete nas kontaktirati putem telefona ili preko maila.

Iskustvo i Kvalitet

U svom dugogodišnjem poslovanju stekli smo veliko iskustvo u izradi tenda po meri. Uz iskustvo koje posedujemo trudimo se da pružimo što bolju uslugu tako da održimo kvalitet naših tendi na visokom nivou.

ZA SVE INFORMACIJE

+381 65 2900 299

Ne ustručavajte se? Pozovite nas odmah!

Platno za tende

Najčešće se koristi akrilno platno. Akrilno platno je materijal koji je vodootoran. Ima izuzetnu otpornost na nečistoće, vlagu, često razvlačenje i skupljanje. 

Platno za tende, akrilno platno tende

Konstrukcija tendi

Koristimo drvene, metalne, čelične konstrukcije svih dimenzija. Mogu da budu otvorene, polu-otvorene i zatvorene. Za dnevnu svetlost preporučujemo leksan ili providnu foliju. Leksan ili providna folija je odličan materijal za zamenu postojećih staklenih površina i zatvaranje terase. Leksan je obično fiksan u vidu nadstrešnice ispred vrata, nadstrešnica za prozore i slično, dok providnu foliju uglavnom koristimo za prostor koji želimo da zaštitimo zimi, a leti da otvorimo, rolo folija.

Mehanizam za Tendu

Što se tiče mehanizma za tende on može biti:

 • ručni (sa takozvanom kurblom),
 • polu-automatski
 • automatski
 

Tende mogu biti sa ili bez mehanizma, gde postoji mogućnost regulisanja senzora sa daljinskim komandama.

PoZOVITE NAS

+381 65 2900 299

Dolazak i informacije informativnog karaktera

Tenda po meri

Pročitajte odličan vodič za tende po meri. Zašto je cena tenda po meri skuplja.

Da li vam se isplati da uradite tendu? Da li je gotova tenda baš ono što mi je potrebno.

Održavanje

Bez obzira na kvalitet tendi, morate ga održavati. Platno se čisti vlažnom krpom, a koristi se obična tečnost za čišćenje rastvorena u mlakoj vodi. Sklapanjem tende tokom zimskom perioda produžavate trajnost tende.

Call Now Button