Mimax Tende

Mimax tende izradjuje tende po meri, rolo komarnike i rolo zavese. Izrada svih oblika i dimenzija prema potrebama klijenata. Radom iza sebe imamo veliki broj projekata i zadovoljnih klijenata. Radimo na kompletnim resenjima od predloga do realizacije.

 • Fiksne tende
 • Ravne tende
 • Kose tende
 • Vertikalne tende
 • Kupolaste tende

Namena tendi

Tende najčešće koristimo za terase, u dvorištu ili basti kafića i restorana.  Mimax tende izradjuje za vas:

 1. Baštenske i paviljon tende
 2. Tende za terase
 3. Tende za dvoriste
 4. Letnje bašte sa rolo zavesama
 5. Tende za otvorene, zatvorene i polu-otvorene bašte, kafiće, restorane, poslatičarnice

Tende za terasu

Tende za terasu su konstrukcijski sastavljene od čeličnih, metalnih profila, ili u kombinaciji sa aluminijumskim profilima. Tende se  prekrivaju sa PVC folijom ili akrilnim platnom. Adaptacijom fiksnih tendi, uz montažu providne pvc folije kao vertikalno zastakljivanje dobijate pravu zimsku baštu. Kose tende su najadekvatnije rešenje za terase koje imaju bočne zidove i plafon, tako da se sa odgovarajućim elementima i akrilnim platnom odlično uklapaju u ovaj vid zaštite od sunca. Ravne tende ili tende sa rukama su konzovnog tipa, koje u sebi imaju opruge koje omogućuju nesmetano otvaranje i zatvaranje sa izbačajem čak i do 6m.

Tenda za terasu

Vertikalne tende za terasu fiksne, ravne i kose

Predstavljaju dobar nacin zastite od sunca, kise. Kose tende se najcesece prave za terase, lodje i balkone. Vazno je napomenuti da ovakve tende koristimo jos i za spoljne stepenice, garaze, camce, nadstresnice, trgovinske radnje, prodavnice, apoteke, izlozbene standove, izloge radnji… U kombinaciji sa leksanom ili providnom folijom dobijate koristan prostor tokom citave gotine po najpovoljnim cenama.

Polukruzna tenda za terasu

Polukružne tende za terasu

Tende polukružnog oblika su moderan detalj koji će krasiti svaki prostor od bašte do terase. Koristimo ih za terase, balkone i lokale najčešće. Uglavnom se oslanjaju na čvrste površine kao što je zid ili metal. Za razliku od fiksnih tendi, ove se mogu sklopiti i biti gotovo neprimetne.

Baštenske tende

Tende za letnje i zimske baste, idealne za kuce, dvorista, tende po vasoj meri. Mimax tende izradjuje sve vrste tendi za dvoriste, bastenske tende. Najcesce ih koristmo u:

 • dvoristima baste kafica
 • letnje baste restorana
 • na balkonima i terasama
 • Nadstresnice za kola, automobile, garaze
 • Nadstersnica, tenda za camce

Radili smo

Izradom tendi bavimo se na teritoriji cele Srbije: Beograd, Novi Sad, Subotica, Palicko jezero, Zrenjanin, Sabac, Loznica, Kragujevac, Nis, Kraljevo, Srebrno jezero….

Pročitajte naš tekst o tendama po meri, može vam dosta pomoći u odabiru, izboru i uputiti o osnovnim stvarima o tendama koji bi trebalo da znate pre nego što se odlučite šta vam je potrebno. A pogledajte i rolo zavese i komarnike.