Vertikalne tende

Vertikalne tende za terase

Vertikalne tende su savremenog izgleda i najčešće koristimo za zatvaranje terasa. Ove tende na terasama pružaju zaštitu tokom zimskog i letnjeg perioda. Tokom zimskog perioda možete zatvoriti terasu i sa providnom folijom

Mimax Tende Beograd izrađuje sve vrste vertikalnih tendi. Tende koje smo mi radili su sa kompletnim rešenjima od predloga do realizacije. Na slikama možete videti neke od tendi na kojima smo radili.

Vertikalne tende Za balkone

Ove tende se najviše koriste za balkone, terase, lodje, dvorište. Veoma su pogodne za korišćenje tokom zimskog perioda, jer omogućavaju zaštitu i pretvaraju u koristan prostor tokom zime i leta. Takodje omogućavaju prijatan letnji boravak i zaštitu od sunca, vetra.

Rolo tende za terase

Rolo tende su odličan način za zatvaranje terase. Pored zaštite od sunca, vetra, kiše i slično omogućavaju i da se po potrebi spakuju, urolaju. Najčešće se postavljaju na:

cena VERTIKALNE TENDE

Cena vertikalne tende zavisi od nekoliko faktora:

  • Materijal,
  • konstrukcija (po potrebi)
  • Mehanizam
 
Na cenu tende ne utiče dolazak,  uzimanje mera, konsultacije i montiranje tende. Cena tende po kvadratu zavisi najviše od količine potrošenog materijala (platno, konstrukcija, mehanizam), a naplaćuje se po kvadratnom metru (m²). Za okvirnu cenu tende možete nas kontaktirati putem telefona ili preko maila. Tende se odlično uklapaju i sa providnom folijom.
Call Now Button