Terase | Tende za terase

Fiksne tende za terase, ravne tende, kose tende za terasu lodju i balkone otvorenog ili zatvorenog tipa

Fiksne tende se izradjuju u različitim dimenzijama i oblicima u zavisnosti od vaših zahteva i potreba. Ova vrsta tendi konstrukcijski je sastavljena od čeličnih profila, ili u kombinaciji sa aluminijumskim profilima, prekrivena PVC ili akrilnim platnom. Najadekvatnije rešenje za bašte restorana i kafića sa posebnom potrebom za korišćenje u zimskom periodu, što znači da su otporne i izdržljive na jake vetrove i snežne padavine.

 

Kose tende su najadekvatnije rešenje za terase koje imaju bočne zidove i plafon, tako da se sa odgovarajućim elementima i akrilnim platnom odlično uklapaju u ovaj vid zaštite od sunca.

Polukružne tende za terase su moderan detalj koji će krasiti Vaš balkon, lodju ili lokal. Izradjene su od aluminijumskih profila i komponenti, plastificirano u boji po želji.

Ravne tende ili tende sa rukama su konzovnog tipa, koje u sebi imaju opruge koje omogućuju nesmetano otvaranje i zatvaranje sa izbačajem cak i do 6m. Sastavljene su od aluminijumskih profila plastificiranih u beloj boji ili u boji koju odaberete. Takodje se izradjuju po meri Vašeg prostora. Ugao samih tendi se podešava pri montaži po Vašim zahtevima.

Otvaranje i zatvaranje tendi vrši se preko pužnog prenosa (reduktor), a po želji i sa elektro-motorom. Uz elektro-motore različitih snaga u zavisnosti od veličine tende, možemo da Vam ponudimo i potpuno rešenje automatike za regulisanje sklapanja tendesa senzorima za vetar, kišu, sunce, kao i daljinske komande.

Platno za tende

Akrilno platno za tende raznih boja i dezena

  • Materijal za tende platno može biti akrilno – impregnirano platno ili PVC platno
  • Možemo da vam ponudimo široku paletu akrilnog impregniranog platna, kako bi Vaša tenda bila ne samo zaštitno sredstvo od vremenskih uslova, nego i modni detalj vašeg prostora
  • Konstrukcioni elementi mogu biti plastificirani u boji po zelji
  • Cena tendi po kvadratu
  • Rolo tende za terasu
  • Tende za baste
  • Tende za balkone

Pročitajte naš tekst o tendama po meri, može vam dosta pomoći u odabiru, izboru i uputiti o osnovnim stvarima o tendama koji bi trebalo da znate pre nego što se odlučite šta vam je potrebno.