Terase

Tende za terase

Fiksne tende za terase, ravne tende, kose tende za terasu lodju i balkone otvorenog ili zatvorenog tipa

Konstukcija tende od drveta

Fiksne tende

Fiksne tende se izradjuju u različitim dimenzijama i oblicima u zavisnosti od vaših zahteva i potreba. 

Ova vrsta tendi konstrukcijski je sastavljena od čeličnih profila, ili u kombinaciji sa aluminijumskim profilima, prekrivena PVC ili akrilnim platnom. Najadekvatnije rešenje za bašte restorana i kafića sa posebnom potrebom za korišćenje u zimskom periodu, što znači da su otporne i izdržljive na jake vetrove i snežne padavine.

Kose tende

Kose tende su najadekvatnije rešenje za terase koje imaju bočne zidove i plafon, tako da se sa odgovarajućim elementima i akrilnim platnom odlično uklapaju u ovaj vid zaštite od sunca.

Kosa tenda lodja
Polukruzna tenda za terasu

Polukružne tende

Polukružne tende za terase su moderan detalj koji će krasiti Vaš balkon, lodju ili lokal. 

Izradjene su od aluminijumskih profila i komponenti, plastificirano u boji po želji.

Ravne tende

Ravne tende ili tende sa rukama su konzovnog tipa, koje u sebi imaju opruge koje omogućuju nesmetano otvaranje i zatvaranje sa izbačajem čak i do 6m

Sastavljene su od aluminijumskih profila plastificiranih u beloj boji ili u boji koju odaberete. Takodje se izradjuju po meri Vašeg prostora. Ugao samih tendi se podešava pri montaži po Vašim zahtevima.

Kosa tenda

Otvaranje i zatvaranje tendi

Otvaranje i zatvaranje tendi vrši se preko pužnog prenosa (reduktor), a po želji i sa elektro-motorom.

Uz elektro-motore različitih snaga u zavisnosti od veličine tende, možemo da Vam ponudimo i potpuno rešenje automatike za regulisanje sklapanja tendesa senzorima za vetar, kišu, sunce, kao i daljinske komande.

Platno za tende
Akrilno platno za tende raznih boja i dezena

Materijal za tende

  • Materijal za tende platno može biti akrilno – impregnirano platno ili PVC platno.
  • Možemo da vam ponudimo široku paletu akrilnog impregniranog platna, kako bi Vaša tenda bila ne samo zaštitno sredstvo od vremenskih uslova, nego i modni detalj vašeg prostora
  • Konstrukcioni elementi mogu biti plastificirani u boji po zelji

Pročitajte naš tekst o tendama po meri, može vam dosta pomoći u odabiru, izboru i uputiti o osnovnim stvarima o tendama koji bi trebalo da znate pre nego što se odlučite šta vam je potrebno. A pogledajte i rolo zavese i komarnike.